31.12.2014 г.

2014 - Най-хубавата година до сега!

 
Няколко часа преди настъпването на 2015 правя този пост, в който ще опиша изминалата си година. Не възнамерявам да го правя всяка година, но 2014 беше много специална за мен. Бих казала най-хубавата година в живота ми досега. Тя беше изпълнена с невероятни моменти за мен и моите близки. Разбира се, имаше ги и лошите дни, но те бяха много малко и дори сега, когато погледна назад, не си ги спомням почти.

Започнах януари месец с една невероятна фотосесия с фотографа Тодор Василев. Цялата можете да видите тук.

След това обходих модния подиум за ревюто на моите прекрасни приятели Бранко, Сиси и Гери.

Малко след това отново имах повод да прекарам една страхотна вечер с приятелите си, когато един прекрасен бутик в центъра на София отвори врати. (Queen G)
А след това дори бях модел за него, йей!

Едно от най-големите събития за 2014 е завършването ми!Ура! Балът ми беше на двадесет и пети май и между другото, от всичките дни, в които имаше балове, само на тази дата не валя дъжд. Това го казвам, за да подразня лекичко всеки тазгодишен абитуериент, чийто бал е бил на друга дата, хаха.



Отново искам да отделя внимание на безкрайно талантливите Антония и Стаси от Prototype23, които направиха роклята за бала ми реалност. В началото в главата си имах идея как горе-долу бих искала да изглежда тя, но те направиха за мен поне десет скици, от които аз избрах една, а резултатът беше още по-красив дори. До сега не съм виждала някой да е такъв перфекционист, да работи толкова внимателно и с толкова много любов. Благодаря ви!

На следващия ден беше балът на красивото Вайчу.
 
Малко след баловете заминах за Златни Пясъци с любимото ми момченце и семейството му. Там отпразнувахме годинка и половина заедно.

 А след това заедно с компания от десет човека отидох в Халкидики, Гърция. Тези няколко дни с тях бяха изпълнение със смях, веселие и много вкусна храна, благодарение на готвачите Спасен, Ивайло, Оби и Добри. А нашата работа с момичетата беше предимно да стоим в басейна до късно, да пием вино и да правим салати, хаха.



 А пък на Весо работата му беше да фото-бомбва всичките ни снимки. ^-^



След като се прибрах от Гърция си направих първата татуировка (20.08.2014)! Макар и да знаех, че не е много хубаво да се правят през лятото, за мен беше много важно да си я направя точно тогава, поемайки отговорността да я предпазвам от слънцето през цялото време. ^-^
 [фотограф: Мартина Тодорова]
Трябваше да си направя татуировката точно тогава, защото няколко дни след това заминах за Щатите, а тя беше и все още е важна част от тази моя стъпка. В Щатите сега живея със Спасен a.k.a. Бебето a.k.a любовта на живота ми ( :D ) и уча това, което винаги съм искала да уча - музика.

Идването ми тук определено е най-голямото нещо, което съм правила до сега. А най-хубавото е, че съм с човека, когото обичам безкрайно.
В университета се запознах с двете прекрасни момичета - Криса и Гризелда; интересите ни съвпаднаха и бързо се сближихме. 



Заедно отпразнувахме Halloween, рождения ми ден и успешното ни завършване на първия семестър. В края на семестъра, заедно с Криста трябваше да покажем пред жури всичко, което сме научили през семестъра annnnddd... we nailed it!

Тук посрещнахме и двадесет и първия рожден ден на Спасен. Вече е легален в цял свят!

След това родителите на Спасен и Георги дойдоха при нас за Коледа


Има още много хубави неща, които ми се случиха през изминалата година, като запознанството ми с много хора, фотосесиите с талантливи български фотографи, онзи път, в който спечелих билет за концерта на Aerosmith танцувайки на пилон, работата ми в страхотната обстановка на Алита и така нататък. Също така имаше много неща, които изпуснах, като петдесет годишнината на баща ми, рождения ден на мама, Коледа със семейството ми и така нататък. Все пак, гледам от добрата страна на нещата и отбелязвам само хубавите събития, тъй като те са най-важни. Благодаря на всички, които бяха част от тази незабравима година и ви пожелавам приятно посрещане на новата година. Нека тя ви донесе много здраве, щастие, успехи и незабравими мигове с любимите хора, каквито донесе на мен изминалата година.

4 коментара:

  1. Прекрасна си! ЧНГ с пожелание за още толкова успехи през тази година. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Честита Нова година и на теб! Нека новата година бъде едно прекрасно изживяване за теб и близките ти!

      Изтриване
  2. Нека предстоящата 2015 година бъде още по-вълнуваща и прекрасна от тази и знай, че нямаме търпение да те видим на голямата сцена : ).

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Колко мило, благодаря! Пожелавам и на теб много щастие и здраве през новата година. ^-^

      Изтриване